Confidenţialitate

Alianța Dreapta Unită a depus la BEC lista de candidați pentru europarlamentare. Ce spune Drulă despre urmărira penală a lui Vlad Voiculescu în dosarul vaccinurilor | AUDIO  

Alianța Dreapta Unită și-a depus luni dimineață, 8 aprilie, la Biroul Electoral Central lista candidaților pentru alegerile europarlamentare. Fostul președinte USR, Dan Barna, deschide această lista. Urmează fostul ministru al sănătății Vlad Voiculescu și președintele PMP Eugen Tomac.

Amintim, Vlad Voiculescu e urmărit penal pentru abuz în serviciu în dosarul vaccinurilor.

Președintele USR Cătălin Drulă spune că nu există probleme de integritate în ceea ce îl priveste pe Vlad Voiculescu

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Da, am încredere în el. E un om cinstit, am răspuns de 10 ori la această întrebare. Acel dosar e o aberație făcută de un servitor al actualei puteri. Pot să reiau acest răspuns, dacă este util pentru interesul public. Resping premisa întrebării dumneavoastră că ar exista probleme de integritate ale candidaților. Resping această premisă pentru că e una falsă. Eu lucrez cu materia adevărului. Adversarii lucrează cu calomnii, cu instituții îndreptate împotriva opoziției politice”, a declarat președintele USR, Cătălin Drulă.

Amintim, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă au fost pus sub urmărire penală pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu în dosarul achizițiilor de vaccinuri anticovid. În dosar este urmărit penal și fostul premier Florin Cîțu.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Marcel Ciolacu, despre categoriile de pacienți scutite de taxa pe boală: Am luat o decizie rapidă. Cei care suferă de boli cronice vor fi și ei scutiți | AUDIO