Confidenţialitate

Dragoș Suciu: „Vreau să cred și cred în nevinovăția ei” | AUDIO

Un adevărat șoc, spune Dragoș Suciu, comentator sportiv, prieten al Simonei Halep. Acesta spune că este posibil ca rezultatul probei evaluate să fie unul eronat, iar sportiva va apela la toate căile posibile pentru a-și dovedi nevinovăția.

Dragoș Suciu, comentator sportiv: „În condițiile în care știe că nu a luat nicio substanță ce ar putea să-i crească capacitatea fizică, va recurge la toate căile de atac”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„E un șoc. Vreau să cred și cred în nevinovăția ei. Vorbim despre o sportivă de 31 de ani, care a susținut sute de teste anti-doping de-a lungul carierei și nu a fost testată niciodată pozitiv. Acum e greu să spunem dacă poate fi vorba despre un test anti-doping nevalid, despre o eroare la laborator pentru că s-a mai întâmplat. Se poate întâmpla și așa ceva. Simona, în condițiile în care știe – e foarte important de subliniat acest lucru – că nu a luat nicio substanță ce ar putea să-i crească capacitatea fizică, va recurge la toate căile de atac”, a explicat pentru Europa FM Dragoș Suciu, comentator sportiv.

Dragoș Suciu, comentator sportiv: „Ar fi un șoc de mare, mare magnitudine la toate nivelurile”

Pentru un sportiv de performanță o decizie de dopaj înseamnă punerea sub îndoială a tuturor rezultatelor sale, mai spune Dragoș Suciu. De asemenea, ar însemna o pată imensă pentru lumea sportului mondial, dar și românesc.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Ar fi, însă, fără îndoială, cel mai mare șoc pe plan sportiv la acest nivel din ultimii ani. Ar fi o lovitură imensă pe lângă lovitura dată imaginii României, ar fi o lovitură imensă asupra tenisului pentru că Simona Halep a stat atât de mulți ani în Top 10 – este una dintre sportivele emblematice pentru această generație din tenisul feminin și ar fi o lovitură asupra veridicității rezultatelor din tenisul feminin în general. Ar fi un șoc de mare, mare magnitudine la toate nivelurile”, a adăugat Dragoș Suciu la Europa FM.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Cristian Tudor Popescu: „Nu cred că Simona a luat vreodată în cunoștință de cauză vreo substanță drogantă pentru sportivi” | AUDIO