Dragnea: Sub conducerea mea, PSD nu va accepta nici o alianță subterană toxică – VIDEO

Președintele PSD și președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a vorbit astăzi, în Parlament despre importanța votării moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

El a vorbit și despre independența justiției: ”Nu putem spune că este o coincidență ceea ce s-a întâmplat zilele acestea cu doi colegi de-ai noștri care au fost chemați la DNA. Poate că sunt autoritar pentru că am cerut independența justiției?”

”Grindeanu se agață de scaun. Nu a ajuns premier datorită celor cu care se întâlnește zilele acestea, ci datorită celor două partide care astăzi îi retrag sprijinul politic.”

”Dragi colegi, sub conducerea mea, PSD nu va accepta nici o alianță subterană toxică. Noi cerem primului ministru să lucreze pentru români.”

”Astăzi nu e o zi fericită pentru mine. Nu mi-am dorit să ajungem aici” – a spus Dragnea.

Lucrurile sunt foarte simple: votarea moțiunii înseamnă continuarea guvernării PSD + ALDE, așa cum a vrut poporul la alegeri.

Guvernul grindeanu nu a performat, așa cum ne-am așteptat. Nu a mers rău. A mers binișor. Dar nu a fost așa cum ne-am dorit și avem mai bine. Oamenii nu au votat pentru că vrem să o ducem mai binișor. Dacă lăsam lucrurile așa, ne-am fi păcălit și pe noi, și pe cetățeni, chiar și pe Sorin Grindeanu.

Nimeni nu s-a așteptat ca fostul nostru coleg să reacționeze cu rea credință.

Nu cred că există vreun membru cinstit și onest, care să oscileze între interesul unui grup privat și interesul acestei țări – a mai spus Liviu Dragnea, cerând colegilor parlamentari să voteze moțiunea de cenzură.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS