Dragnea: Poate sunt autoritar pentru că vreau ca politica să fie separată de servicii

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, în plenul reunit, că nu se poate preface că ceea ce s-a întâmplat luni şi marţi cu Bădălău şi Ţuţuianu chemaţi la DNA, chiar şi ca martori, nu a fost ”doar o coincidenţă”, cum nu este nici faptul că ”un coleg care a deranjat cu o evaluare” a fost luat de mascaţi de acasă.

”După ce în timpul campaniei electorale noi toţi am fost la tv şi am bătut ţara ca să prezentăm românilor programul câştigător pentru România – şi tocmai de accea am câştigat cu acel scor -, azi cei care vor să confişte acest lucru şi s-au încuiat în clădirea Guvernului spun că Liviu Dragnea e prea autoritar”, a afirmat Dragnea.

Liderul PSD a spus că poate e prea autoritar pentru că a spus că politica trebuie separată de servicii sau că trebuie asigurată independenţa justiţiei.

”Nu putem să ne prefacem că ce s-a întâmplat luni şi marţi cu colegi de-ai noştri, chemaţi la DNA doar aşa, ca martori, de imagine, a fost doat o coincidenţă”, a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor, el acuzând şi faptul că ”un coleg care a deranjat cu o evaluare a fost luat cu mascaţii de acasă”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS