Dragnea: Nu ştiu ce are Soros cu mine sau cu PSD, dar e ceva

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost întrebat, luni, despre acuzaţiile sale cu privire la implicarea miliardului George Soros în activitatea PSD, aşa cum spunea şeful PSD duminică, el afirmând că nu ştie ce are omul de afaceri cu el sau cu PSD, dar „e ceva”. Dragnea a precizat că a aflat aceste lucruri pentru că „vorbeşte lumea”.

Dragnea a fost întrebat „ce are George Soros cu el sau cu PSD”, liderul PSD spunând că nu ştie, dar este convins că „ceva e”.

„Asta este o întrebare la care aş vrea să am răspuns. Nu ştiu, dar ceva e, pentru că sunt prea multe lucruri care se leagă şi din prea multe părţi vin acest informaţii. Nu prea mai cred în coincidenţe”, a spus Dragnea.

Întrebat de unde are aceste informaţii, el a spus că „vorbeşte lumea”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, la un post de televiziune, că ancheta DNA privind aspecte publicate în urma investigaţiei jurnalistice a Rise Project nu îl vizează, deoarece el nu are nicio afacere în Brazilia şi nu a trasferat bani în această ţară, totul pornind de la George Soros, care este, în opinia sa, „un personaj malefic”.

Foto: George Soros

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS