Dragnea: Medicii din Turcia decid vineri dacă îl externează pe Victor Ponta. Dacă va rămâne în spital, duminică o să-l vizitez din nou

Medicii din Turcia vor decide vineri dacă îl externează pe premierul Victor Ponta. În funcție de acest lucru se va decide dacă mandatul lui Gabriel Oprea la conducerea Guvernului se prelungește sau nu, spune Liviu Dragnea.

Acesta afirmă că ține permanent legătura cu șeful Guvernului după ce l-a vizitat recent la spitalul din Turcia, unde Victor Ponta a suferit o intervenție chirurgicală la picior.

Dacă premierul nu ajunge în câteva zile în țară, duminică îl voi vizita din nou – mai spune Liviu Dragnea.

 

Liviu Dragnea a declarat pentru Mediafax că premierul va fi consultat de medicii turci de la spitalul din Istanbul: ei vor decide dacă Victor Ponta poate părăsi spitalul sau trebuie să mai rămână sub observaţie.

Referitor la perioada de recuperare de după operație, Liviu Dragnea spune că aceasta ar putea fi de până la o lună.

”A fost o operaţie extrem de complicată, genunchiul a fost distrus complet, şi ligamente, şi menisc – a subliniat fostul vicepremier.

Liviu Dragnea speră cA Victor Ponta să revină în țară în câteva zile, în caz contrar va merge din nou să-l viziteze pe premier duminică.

Întrebat dacă premierul poate semna decizii din spitalul din Turcia, Dragnea a răspuns că acest lucru este posibil.

Amintim, premierul Victor Ponta este internat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde a fost operat luni la genunchiul stâng.

Vicepremierul Gabriel Oprea a fost desemnat să coordoneze activitatea Guvernului, pentru perioada 16-19 iunie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS