Dragnea: Mare noroc pentru unii ca prostia nu e infractiune

Presedintele-executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ,despre discuţia dintre Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova surprinsă în stenograme, că ‘mare noroc pentru unii este că prostia încă nu e infracțiune în România’.

‘Mare noroc pentru unii este că prostia încă nu e infracțiune în România. Ăsta e marele noroc al lor’, a spus Liviu Dragne, despre discuţia Hrebenciuc-Şova.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a fost anunţat, luni, de procurorii DNA că este urmărit penal într-un nou dosar, în care este acuzat de instigare la infracţiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, trafic de influenţă, folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite şi cumpărare de influenţă.

Potrivit DNA, Hrebenciuc ar fi aflat informaţii din interiorul DNA cu ajutorul fostului şef al Serviciului Protecţie şi Pază (SPP) Dumitru Iliescu, acesta cerând şi obţinând de la un angajat al Direcţiei informaţii despre interceptarea deputatului.

În acelaşi dosar, Dan Şova este urmărit penal pentru trafic de influenţă.