Dragnea: Am arătat captura de ştiucă din Deltă, i-am dat drumul, n-am pupat-o

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, referitor la criticile aduse lui şi premierului de către guvernatorul Rezervaţiei Delta Dunării, că după ce s-a fotografiat şi a arătat captura de ştiucă, a eliberat-o în Dunăre, dar nu a pupat-o, iar dacă guvernatorul consideră necesar, poate să îl amendeze pentru asta.

Am arătat captura, i-am dat drumul n-am pupat-o, dacă domnul guvernator consideră necesar, poate să-mi dea amendă”, a spus Liviu Dragnea, întrebat cum comentează criticile guvernatorului Rezervaţiei Delta Dunării.

Grigore Baboianu, guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, a declarat la Europa FM că premierul Sorin Grindeanu şi pe liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fitrebuit să promoveze pescuitul sportiv și nu să se laude cu zecile de ştiuci capturate în Deltă.

La sfârşitul lunii martie, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris pe Facebook că l-a învăţat pe premierul Sorin Grindeanu să pescuiască, prim-ministrul prinzând nouă ştiuci, ceea ce este „foarte bine pentru un începător” care nu a pus niciodată mâna pe lansetă. Dragnea a postat şi fotografii de la pescuit.

„Domnul premier şi domnul preşedinte al partidului (n.r. PSD) au avut acele permise de intrare în Delta Dunării. M-aş fi bucurat dacă cei doi sau unul din ei arătând o ştiucă de dimensiunile… este un trofeu! Nu poţi să-l laşi să moară! Ar fi putut demonstrativ, să o arate, să o pupe, să-i dea drumul în apă. Să zică: «Domnule, aşa faceţi în Delta Dunării!». Dar, cu siguranţă, la următoarea descindere, un alt guvernator va putea să arate un astfel de exemplu din partea…”, a spus guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Grigore Baboianu, la Interviurile Europa FM.

Întrebat de ce vorbeşte despre un alt guvernator, Baboianu a răspuns: „Pai dacă dau astfel de exemple…”.

Guvernatorul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării a refuzat să spună unde anume au făcut  premierul Sorin Grindeanu şi liderul PSD capturile de ştiuci.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS