Confidenţialitate

Draga Olteanu Matei va fi înmormântată duminică, la Cimitirul Eternitatea din Piatra Neamţ

Trupul neînsufleţit al actriţei Draga Olteanu Matei va fi depus joi, la Cinematograful „Mon Amour” din Piatra Neamţ.

Artista a încetat din viață, miercuri, suferindă fiind de afecţiuni cronice, cardiovasculare şi endocrine.

Slujba religioasă va fi oficiată duminică, la Biserica „Sf.Ioan Domnesc”, pe platoul din Curtea Domnească. Înmormântarea este programată duminică, la Cimitirul Eternitatea din Piatra Neamţ.

Draga Olteanu Matei a fost un reprezentant al Generaţiei de aur a teatrului românesc, o personalitate unică, cu o putere de muncă nestăvilită, care emana o bucurie dezarmantă, un om senin, firesc, atras de natură”, a transmis Uniunea Teatrală din România, subliniind că “ne-a părăsit un om cât o poveste”.

“Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt, scapă, deşi ne dorim să mai fie ceva, e prea frumoasă viaţa pe pământ dacă ştii să ţi-o faci ca să mai fie ceva de trăit după… Am scris în unul din caietele mele… m-am rugat lui Dumnezeu dacă e să ne reîncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă, sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc, din cauză că iubesc viaţa foarte mult. Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă, că aţi trecut să mă vedeţi…”, spunea Draga Olteanu Matei în emisiunea „Reţeaua de idoli”, de la TVR.