Confidenţialitate

Dr. Liviu Harbuz revine, de sâmbătă, cu emisiunea ”Prieteni fără Cuvinte”

Din această săptămână, cea mai populară și longevivă emisiune radio dedicată iubitorilor de animale revine pe frecvențele Europa FM. Dr. Liviu Harbuz prezintă de sâmbătă, 21 septembrie, noul sezon Prieteni fără Cuvinte, în care se vor regăsi mai multe noutăți.

”Emisiunea Prieteni fără cuvinte revine cu un format nou. În contextul schimbărilor climatice dar și al comportamentului uman față de specia animală, emisiunea va avea o rubrică nouă, dedicată animalelor care devin victime ale junglei urbane. Invitații noștri permanenți vor fi Kuki Bărbuceanu – militant pentru protecția și bunăstarea animalelor și doctorul Ovidiu Roșu – specialist în conservare, capturare și managementul reproducției.

O altă rubrică nouă va fi dedicată curiozităților din lumea animalelor și poveștilor despre animale celebre care au devenit personaje istorice, personaje de film, personaje din literatură și mitologie, eroi în conviețuirea cu omul. O lume atât de complexă, dar atât de frumoasă!

Nu vor lipsi nici rubricile consacrate, dar și ocazia de a vă face prietenii necuvântători vedete cu ajutorul europafm.ro sau al paginii de Facebook Prieteni fără Cuvinte. Cele mai frumoase povești și fotografii sau materiale video cu prietenii voștri necuvântători vor fi recompensate și vom discuta despre ele și pe frecvențele Europa FM, desigur”, anunță Dr. Liviu Harbuz.

Emisiunea Prieteni fără Cuvinte poate fi ascultată la Europa FM în fiecare sâmbătă dimineață, de la ora 11:00. Informații suplimentare despre temele dezbătute în emisiune, dar și pentru iubitorii de animale pot fi găsite în secțiunea specială de pe europafm.ro, dar și în pagina de Facebook Prieteni fără Cuvinte.