Confidenţialitate

Dr. Liviu Harbuz aduce un nou sezon ”Prieteni fără Cuvinte”, de sâmbătă, la Europa FM

Emisiunea ”Prieteni fără Cuvinte” revine din acest weekend pe frecvențele Europa FM. În fiecare sâmbătă, de la ora 11:00, Dr. Liviu Harbuz prezintă cea mai ascultată și apreciată emisiune dedicată iubitorilor de animale.

”Întreaga omenire este supusă unor transformări, cu o dinamică mai mare sau mai mică. Cu aceeași viteză se schimbă tehnologiile medicale, produsele industriei farma veterinare, industria de pet food, dar, în același timp, provocările devin din ce în ce mai mari atunci când vorbim despre relația om-animal, atunci când vorbim despre schimbările climatice, dar și schimbările comportamentale ale omului, schimbări care generează, inevitabil schimbări comportamentale ale animalelor de companie.

Eforturile de adaptare la aceste noi provocări sunt mari și costisitoare, dar merită. Așadar, acest nou sezon aduce informații, educație și suport emoțional pentru proprietarii de animale.
Emisiunea Prieteni fără cuvinte a fost întotdeauna interactivă și își dorește să rămână consecventă și să abordeze subiecte în beneficiul ascultătorilor și prietenilor necuvântători”, spune Dr. Liviu Harbuz.

Cum îi poate ajuta Dr. Liviu Harbuz pe cei care ascultă emisiunea ”Prieteni fără Cuvinte”

”Așa cum am făcut pe parcursul celor 20 de ani de Prieteni fără cuvinte, voi face și în acest sezon. De fiecare dată am răspuns întrebărilor ascultătorilor noștri. Poate că modalitățile de comunicare s-au mai schimbat: de la telefoane în direct, la mesaje pe Whatsapp sau Facebook, dar interacțiunea cu cei care au nevoie de răspunsuri la întrebări despre prietenii fără cuvinte a rămas la același nivel sau poate chiar mai facilă”, spune Dr. Liviu Harbuz.

Realizatorul emisiunii ”Prieteni fără Cuvinte” subliniază că în această perioadă ar trebui să acordăm o atenție sporită și animalelor, nu doar oamenilor, pentru a putea rămâne cu toții sănătoși și în siguranță.

”Animalele ar trebui tratate ca oricare alt membru al familiei pe care dorim să îl protejăm în cazul în care suntem infectați cu virusul SARS-COV-2: să purtăm mască în preajma lor, să păstrăm distanța fizică, pe cât posibil.

Transmiterea virusului de la om la animal este foarte rară, dar au fost identificate cazuri în care virusul a fost transmis de la om la animal, atunci când stăpânul a suferit o infecție puternică cu SARS-COV-2”.

Emisiunea ”Prieteni fără Cuvinte” cu Dr. Liviu Harbuz va putea fi ascultată în fiecare sâmbătă, de la ora 11:00, pe frecvențele Europa FM. Ca de fiecare dată, temele dezbătute, dar și interviurile cu invitații speciali vor putea fi găsite și pe europafm.ro.