Confidenţialitate

Dr. Alban, în timpul unei vizite în România: „Vaccinați-vă!” | VIDEO

RO Vaccinare a distribuit pe pagina de Facebook un video în care artistul Dr. Alban transmite din România un mesaj pro-vaccinare: „Vaccinați-vă!”.

Recent, Dr. Alban a venit în România pentru lansa o nouă piesă, conform Observator News, ocazie cu care a vorbit cu presa și despre vaccinarea anti-COVID: „Este un medicament. Nu este de glumă. Antibioticele sunt medicamente. Paracetamolul este medicament. Vaccinul este un medicament, deci care este problema? Vaccinați-vă!”.

Mesajul video artistului a fost postat pe pagina de Facebook RO Vaccinare alături de o descriere amuzantă: „Ascultați sfatul doctorului! Dr. Alban: vaccinați-vă!”.

Luni, 22 noiembrie 2021, chiar și Valeriu Gheorghiță s-a fotografiat cu Dr. Alban. Mesajul cu care coordonatorul campaniei de vaccinare în România a postat fotografia pe Instagram a fost: „Doi doctori: Dr. Gheorghiță și Dr. Alban. Fiecare cu specialitatea lui”.

Sursa foto: Instagram / Valeriu Gheorghiță

Dr. Alban este renumitul artist care ar fi putut fi medic stomatolog, însă a ales cariera muzicală. Melodiile lui sunt cunoscute în toată lumea.

Sursa foto: Facebook / RO Vaccinare / Captură foto

Citește și: Valeriu Gheorghiță: Nu există o legătură științifică între numărul prea mare de anticorpi și bolile autoimune | AUDIO