Doza de Turism, cu Răzvan Pascu: Israel

La Doza de Turism vorbim despre una dintre destinațiile foarte solicitate de români în ultimii 2 ani: Israel. Îmi aduc aminte că atunci când am împlinit 30 de ani mi-am dorit în mod deosebit să vizitez această țară, să o explorez pe îndelete. Am călatorit atunci pe cont propriu, m-am cazat la un hotel în Tel Aviv, am închiriat o mașină, iar țara fiind totuși atât de mică, am reușit să o explorez în fiecare zi și să ajung aproape peste tot. De atunci, am mai călătorit în Israel de nenumărate ori, dar mă reîntorc de fiecare dată cu același drag.

Dacă vă gândeați că Israelul este doar despre locuri religioase, o să fiți surprinși de câte alte lucruri veți găsi de fapt în această destinație, la doar 2 ore și jumătate de zbor de România.

În primul rând, Israel are o climă blândă pe tot parcursul anului, astfel că poți vizita această țară indiferent de anotimp. Primăvara și toamna este perfect, temperatura este de aproximativ 27-30°C, iar apa mării are o medie de 26°C. Cu acces la patru mări, Marea Mediterană, Marea Galileii, Marea Moartă și Marea Roșie, Israel are peste 200 km de coastă și aproximativ 50 de plaje amenajate.

Răzvan Pascu organizează călătorii aproape lunar cu grupuri organizate către destinații exotice și îndepărtate, în toată lumea. Puteți găsi impresii și fotografii din călătoriile sale pe pagina sa de Facebook, pe Instagram și pe blogul său.

În fiecare zi de luni, Răzvan Pascu aduce Doza de Turism la Europa FM, în emisiunea Drum cu Prioritate și pe europafm.ro.