Două dosare penale deschise în cazul bărbatului abandonat pe stradă, în Pitești

Poliţiştii au deschis două dosare penale în cazul tânărului decedat abandonat dintr-o maşină pe o stradă din Piteşti.

Unul dintre dosare este pentru moarte suspectă şi celălalt pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, inspectorul principal Mădălin Zamfir – citata de Agerpres – în cauza privind infracţiunea de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate se fac cercetări “in rem” – cu privire la faptă. Anchetatorii au audiat în acest dosar un tânăr, depistat în trafic la volanul maşinii din care anterior, potrivit martorilor, a fost dat jos tânărul decedat.

Conform unor surse judiciare, cercetările în acest caz ar putea fi preluate de DIICOT în situaţia în care vor exista probe concludente din care să reiasă că decesul victimei a survenit pe fondul consumului de droguri.

Un tânăr a fost găsit mort, duminică, pe o stradă din municipiul Piteşti, martorii susţinând că ar fi fost aruncat dintr-un autoturism.

Autoturismul din care a fost aruncat tânărul a fost ulterior identificat în trafic, cei patru ocupanţi fiind conduşi la audieri. Maşina suspectă, care era dată în urmărire, a fost observată de o patrulă de jandarmi.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS