Confidenţialitate

Două directoare de la DSP Ialomița s-au luat la bătaie în sediul instituției, după ce una dintre ele a refuzat să semneze o serie de acte

E anchetă a poliției în județul Ialomița, după ce două directoare din Direcția de Sănătate Publică s-ar fi luat la bătaie în sediul instituției. Poliția a descins la sediul DSP după ce o angajată, care a auzit scandalul din spatele ușilor închise, a sunat la 112.

Polițiștii au descins miercuri la sediul Direcției de Sănătate Publică Ialomița după ce o angajată a instituției a sunat la 112 și a anunțat că într-unul din birourile șefilor e scandal și, aparent, două persoane s-ar fi luat la bătaie.

Iar primele verificări au confirmat existența unui conflict între directoarea executivă și directoarea economică.

Directorul DSP i-ar fi cerut directorului economic să semneze niște documente, iar conflictul ar fi izbucnit la refuzul celei din urmă.

Nu e clar cine a început scandalul, cert e că o agresiune a existat. De altfel, relația dintre cele două șefe era tensionată de mai mult timp și nu o dată au avut izbucniri în fața angajaților.

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală și trebuie să stabilească exact ce s-a întâmplat.

Citește și: DSP în control la secția UPU a Spitalului Județean Sibiu: Cadre medicale care nu se spală pe mâini corespunzător și fișe medicale fără parafă | AUDIO

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin