DOSARUL TRANSFERURILOR din fotbal: Victor Becali, eliberat condiționat din penitenciarul „Poarta Albă”

Victor Becali va fi eliberat înainte de termen joi seară ( 4 ianuarie 2018) din penitenciarul „Poarta Albă”. Așa a decis Tribunalul Ilfov.

Decizia instanței din această este definitivă și confirmă pe cea luată de o instanță din București anul trecut, adică eliberarea. Astfel, Victor Becali scapă de aproximativ un an din pedeaspă (foto: gsp.ro, Victor Becali alături de Cristian Borcea).

El a fost condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare în dosarul „Transferurilor” din fotbal, alături de alte persoane celebre.

Odată cu eliberarea condiționată a lui Victor Becali, dintre cei opt oameni din fotbal condamnați în dosarul „Transferurilor” mai rămâne încarcerat doar Cristian Borcea. Ceilalți au fost, treptat, eliberați condiționat.

Să amintim, opt oameni din fotbal au fost condamnați în martie 2014 în dosarul „Transferurilor”: Ioan Becali și Cristian Borcea (la câte 6 ani și 4 luni de închisoare), Victor Becali ( 4 ani și 8 luni de închisoare), George Copos (3 ani și 8 luni de închisoare), Mihai Stoica ( 3 ani și 6 luni de închisoare), Gheorghe Popescu ( 3 ani și o lună), Jean Pădureanu și Gheorghe Nețoiu (câte 3 ani și 4 luni de închisoare).

Fratele lui Victor Becali, Ioan, a fost eliberat din penitenciar în septembrie anul trecut.

Însă, în prezent, Victor Becali mai este judecat într-un altdosar, fiind acuzat că ar fi mituit-o cu aproximatvi 200.000 de euro pe judecătoarea Geanina Terceanu de la Tribunalul București, tocmai, pentru a-i achita pe inculpații din dosarul „Transferurilor”. Alături de Victor Becali, în acest dosar mai sunt judecați fratele său, Ioan Becali și Cristian Borcea.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS