Dosarul prostitutiei cu starlete TV: ce probe au anchetatorii

Potrivit legii, pentru a fi considerată prostituată, o persoană trebuie să-şi câştige existenţa numai din întreţinerea de relaţii sexuale contra cost, fără să aibă un loc de muncă.

Ca sa probeze faptele de prostituţie din dosarul in care sunt implicate mai multe fotomodele şi asistente TV, anchetatorii au folosit, pe lângă interceptări, comunicări de la mai multe hoteluri, ANAF şi Inspectoratul teritorial de Munca, dar şi declaraţii date în faţa anchetatorilor de unii dintre clienţii fetelor, printre care se afla mai mulţi oameni de afaceri.

Potrivit legii, pentru a fi considerată prostituată, o persoană trebuie să-şi câştige existenţa numai din întreţinerea de relaţii sexuale contra cost, fără să aibă un loc de muncă. Poliţiştii au audiat joi, 33 de persoane, printre care Simona Traşcă, Daniela Crudu, Mădălina Pamfile si Diana Gureşoaie.

Dintre acestea, 3 persoane au fost plasate sub control judiciar. 8 prostituate de lux ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, sumele câştigate fiind în jur de 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit.