Dosare penale după ce trei copii s-au rănit în instalaţiile unui parc de distracţii din Giurgiu

Poliţiştii din Giurgiu au deschis două dosare penale după ce în ultimele zile trei copii s-au rănit în instalaţiile unui parc de distracţii deschis în incinta unui târg organizat de Sfânta Maria în municipiul Giurgiu.

Doi adolescenţi au fost răniţi după ce o bancă rotativă s-a rupt, iar cea de a treia victimă s-a accidentat după ce coarda unui bungee jumping s-a rupt.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu, Constantin Vasilache, poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă în două dosare penale deschise după ce trei minori – doi adolescenţi şi o fetiţă de 6 ani – s-au accidentat în timp ce se dădeau în instalaţiile dintr-un parc de distracţii deschis în târgul din municipiul Giurgiu.

Primul incident a avut loc vineri seară, când o bancă rotativă s-a rupt, iar doi adolescenţi aflaţi pe ea au căzut şi s-au rănit.

Două zile mai târziu, o fetiţă de 6 ani a suferit o contuzie la picior după ce una dintre cele două corzi ale instalaţiei bungee jumping în care se afla a cedat.

În urma incidentelor, au fost anunţaţi şi inspectorii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Giurgiu, precum şi comisarii de la Protecţia Consumatorului.

Târgul din municipiul Giurgiu nu este unul permanent, funcţionând doar în preajma sărbătorii de Sfânta Maria.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS