Confidenţialitate

Donație de 11.000 EURO din partea Holograf, refuzată

Organizaţia Dăruieşte Viaţa anunţă că refuză o donaţie de 11.000 de euro făcută de trupa Holograf, criticată în ultimele zile din cauza onorariului încasat de la Primăria Sectorului 5 pentru un recent concert.

Formaţia a comunicat că vrea să sprijine construirea unui spital pentru copiii bolnavi de cancer.

“Pe pagina de FB a trupei Holograf a apărut un anunț privind donarea sumei de 11.000 de euro către proiectul asociației noastre.

Ținem să facem următoarele precizări :

Avem nevoie de bani pentru a reuși să construim spitalul destinat copiilor bolnavi de cancer, dar nu putem accepta ca acest proiect, făcut cu mult suflet și implicarea a peste 150.000 de oameni, să fie în centrul unui scandal media și să devină un instrument de aplanare a unor crize de imagine.

Am comunicat reprezentantului trupei Holograf că acești 11.000 de euro, pe care dorește să-i doneze, ar trebui să se întoarcă în sectorul 5, acolo de unde au fost luați, sector în care, de altfel, activează mai multe ONG uri care se ocupă de copiii defavorizați.

Suntem deschiși la a primi susținerea trupei Holograf în viitor (chiar dacă nu s-a întâmplat în trecut), dar nu într-un asemenea context și contăm pe dorința sinceră a membrilor trupei de a contribui la construirea primului spital de oncologie pediatrică și radioterapie”, a anunțat organizația Dăruieşte Viața.