Donald Trump, sculptat pe Muntele Rushmore?

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, aflat ieri în mijlocul susţinătorilor săi din Ohio, s-a comparat cu unul dintre cei mai cunoscuţi preşedinţi americani: Abraham Lincoln.

“Vă spun sincer, cu excepţia marelui Abraham Lincoln, aş putea fi mai prezidenţiabil decât orice alt preşedinte care a deţinut această funcţie”, a declarat Donald Trump.

Preşedintele Statelor Unite ale Americii a lăudat din nou performanţele Cabinetului său. Există o singură problemă, în opinia liderului de la Washington: presa mincinoasă, din cauza căreia realizările guvernului său nu sunt apreciate la adevărata valoare.

„Cu puţine excepţii, niciun preşedinte nu a făcut nici pe departe atât de mult pe cât am făcut noi în primele şase luni. Nici pe departe. Şi indiferent ce aş spune, fie şi în glumă, presa mincinoasă va spune că eu chiar cred că merit să fiu sculptat pe Muntele Rushmore”, a mai spus Donald Trump.

Declaraţia a stârnit reacţii printre internauţi. Publicaţia britanică The Telegraph chiar îşi invită cititorii să voteze dacă Donald Trump ar trebui sau nu sculptat pe Muntele Rushmore.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS