Confidenţialitate

Dolj: Primarul unei comune ar fi făcut 70.000 de euro din jocuri de noroc, dar veniturile nu sunt declarate. Acuzațiile aduse de ANI | AUDIO

Peste 70.000 de euro – atât ar fi făcut din jocuri de noroc un primar dintr-o comună doljeană. Edilul din localitatea Breasta este acuzat de Agenția Națională de Integritate că nu și-a declarat veniturile, așa că acum a ajuns acum în atenția procurorilor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Potrivit Agenției Naționale de Integritate, primarul Ion Vizitiu din comuna Breasta nu ar fi declarat, așa cum prevede legea, venituri de ordinul zecilor de mii de euro.

ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie deoarece primarul nu ar fi trecut în declarațiile de avere bani câștigați la jocuri de noroc, în valoare totală de peste 350.000 lei adică aproximativ 70.000 euro.

El este acuzat acum de fals în declaraţii.

Mai mult, Agenția de Integritate spune că primarul din Dolj nu poate justifica nici 100 de mii de lei – venituri realizate împreună cu familia în perioada 2016-2020 pe când era consilier local la aceeași primărie.

Contactat de Europa FM, Ion Vizitiu neagă acuzațiile. Mai mult, într-o postare pe Facebook, acesta spune că obișnuia să joace la pariuri sportive, dar nici vorbă să fi câștigat o sumă atât de mare.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Două tinere au pretins că strâng bani ca să ajute o asociație pentru persoane surdo-mute care în realitate nu exista