DOLJ: Polițist cercetat pentru că a vrut să vândă o … bombă din Al Doilea Război Mondial

Un polițist din județul Dolj este cercetat penal după ce a publicat pe un site de anunțuri de vânzări că are o bombă din al Doilea Război Mondial pentru care vrea să obțină 5.000 lei.

Polițistul nu se afla în posesia dispozitivului exploziv, ci doar a unei fotografii și le-a spus anchetatorilor că a vrut să facă o glumă – transmite corespondentul Europa FM, Ana maria Constantinescu.

Marius Jipea, ajutor de sef de post la Postul de Poliție din Coțofenii din Față a fost anunțat, pe 31 mai, de un cetățean că a găsit o bombă pe malul Jiului.

Pompierii de la ISU Dolj au fost și ei anunțați de descoperire, însă, până ca aceștia să ajungă la fața locului, polițistul, în vârstă de 34 ani, a fotografiat dispozitivul exploziv, o bombă de aruncător din cel de-Al Doilea Război Mondial.

La câteva zile, s-a gândit să facă o glumă și a publicat imaginile pe un site de anunțuri de vânzări și a stabilit un preț pentru bomba respectivă de 5.000 lei, negociabil.

Anunțul său a ajuns în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova care îl cercetează acum pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițistul va fi cercetat și de superiorii săi din cadrul IPJ Dolj.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS