Dolj: 3 persoane au fost reţinute pentru că au forţat mai multe bancomate

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii doljeni, după ce au forţat mai multe bancomate din oraşele Craiova şi Filiaşi, în încercarea de a sustrage diverse sume de bani.

Potrivit Poliţiei Dolj, în perioada 2-16 octombrie cei trei indivizi au forţat 10 bancomate ale mai multor unităţi bancare din cele două oraşe.

Miercuri seara, cei trei bărbaţi, cu vârste de 21, 27 și respectiv 60 de ani, au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să scoată bani dintr-un bancomat din Craiova, cu un dispozitiv confecţionat artizanal.

„Imediat după ce au acționat asupra unui bancomat amplasat pe Calea Bucureşti, cu un dispozitiv confecționat artizanal, cu scopul de a sustrage bani din ATM, ulterior, încercând să acționeze prin aceeași metodă, asupra unui alt ATM, din apropiere, activitate infracțională întreruptă de intervenția polițiștilor. Din primele cercetări s-a stabilit că cei trei sunt și autorii faptelor sesizate anterior”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Dolj.

Inculpații sunt deja reţinuţi pentru 24 de ore, iar ancheta în cazul lor continuă.

Ulterior, aceștia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

Prejudiciul creat de cei trei bărbaţi nu a fost încă stabilit pentru că momentan nu se știe dacă au reușit să fure bani. Se așteaptă inventarul de la banci.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS