Confidenţialitate

Doi tineri din Tecuci, bătuți de un bărbat care era deranjat de faptul că băieții făceau gălăgie pe stradă | AUDIO

Doi adolescenți din Tecuci au fost bătuți în plină stradă de un bărbat deranjat că făceau gălăgie. Poliția a deschis un dosar penal în caz.

În imaginile apărute pe internet se vede clar cum bărbatul îi lovește violent pe cei doi adolescenți de 16 ani. Din cauza loviturilor cu pumnii și picioarele, unul dintre tineri cade la pământ, iar celălalt își menține cu greu echilibrul, în timp ce o fată surprinde violențele și îi atrage atenția bărbatului agresiv că este filmat.

Cineva a sunat la 112 și Poliția din Tecuci a trimis echipaje la fața locului. Acolo, s-a stabilit că agresorul, un bărbat de 47 de ani, s-a enervat că adolescenții făceau gălăgie în fața blocului în care locuiește și a ieșit la ei să îi potolească, totul degenerând în violență. În prezența agenților de poliție, cei doi tineri agresați au refuzat intervenția ambulanței.

A fost deschis un dosar penal ce vizează infracțiunea de loviri și alte violențe, iar cercetările continuă pentru a se stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Emanuela Turcu