Confidenţialitate

Doi parlamentari se reîntorc în PSD, după ce plecaseră săptămâna trecută

Cu o zi înainte de votul pentru moţiunea de cenzură la adresa guvernului condus de Viorica Dăncilă, doi parlamentari se reîntorc în PSD, după ce săptămâna trecută plecaseră şi se alăturaseră partidului condus de Victor Ponta, Pro România.

Este vorba de 2 parlamentari de Cluj – Horia Nasra şi Cornel Itu.

Săptămâna trecută, deputatul Horia Nasra anunţa că pleacă la Pro România şi scria pe Facebook – cităm – “Din păcate, în PSD valorile care stau la baza partidului şi tot ce înseamnă ideologie nu se mai respectă, conducerea este una mediocră.

Sper ca PSD să nu aibă soarta PNŢCD şi le doresc foştilor mei colegi să scape de această conducere falimentară şi nefastă, cea mai slabă conducere a PSD. “

Astăzi, parlamentarul scrie tot pe Facebook că se întoarce în PSD – cităm – partidul în care şi-a petrecut tinereţea şi care acum are nevoie de el.

“Nu am semnat textul moțiunii și nu o voi vota, la fel și colegul meu, Cornel Itu. Am fost, suntem și vom fi oameni de stânga și nu putem vota această elucubrație liberală!” – scrie deputatul Horia Nasra care anunţă că s-a reînscris în PSD Cluj.

Europa FM i-a contactat pe cei doi parlamentari, dar, pentru moment, nu au dat declaraţii.

Reamintim, 237 de parlamentari au semnat moţiunea împotriva guvernului Dăncilă, inclusiv patru social-democrați. Însă, scorul rămâne, în continuare foarte strâns.

PSD a încercat în ultimele zile să-şi păstreze parlamentarii. Printre altele, a promis bani primăriilor prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii.