Confidenţialitate

Doi infractori din Prahova, cunoscuți sub numele de Bornavela și Liliac, reținuți într-un dosar de tâlhărie | AUDIO

Bornavela și Liliac – doi infractori cunoscuți din Prahova, au fost reținuți într-un dosar de tâlhărie. Au furat bijuterii de peste o sută de mii de euro, după ce au atacat pe stradă un comerciant. Furtul a avut loc în urmă cu 3 luni.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În 13 octombrie 2023, un bărbat de 38 de ani, s-ar fi întâlnit cu mai multe persoane, într-un apartament din Ploiești, pentru a le vinde bijuterii. El ar fi fost bătut cu pumnii de unul din suspecți.

Ulterior, omul a plecat, dar – pe stradă – alți doi suspecți l-au alergat și l-au jefuit după ce l-au amenințat cu o armă albă. Comerciantul a rămas fără bijuterii în valoare de 110.000 de euro, spun polițiștii.

Recent, oamenii legii au descins la locuințele a 11 tâlhări din Prahova și Constanța.

Polițiștii au audiat 6 suspecți. 2 dintre ei au fost reținuți: Valeriu-Vicențius Drăgulin, de 38 de ani, zis “Bornavela” și Nicolae Constantin – de 40 de ani, zis ”Liliac”. Ei sunt din comuna Podenii Noi, respectiv din Ploiești.

Bornavela a mai avut de a face cu justiția. În 2014, de exemplu, a fost implicat într-un scandalul de trafic de droguri si împuşcături în zona de nord a Ploieştiului. El a folosit atunci un pistol Makarov de calibrul 9, pe care îl deținea ilegal.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: Dezvoltator imobiliar, mai mulți notari și un avocat din Ploiești, reținuți după ce au vândut mai multor persoane aceleași apartamente. Prejudiciul depășește 1 milion de euro | AUDIO