Confidenţialitate

Doi ciobani din Prahova uciși de alți 3 ciobani, din cauza locului în care pășteau caii

Crimă dublă în Prahova. Doi bărbați, tată și fiu, crescători de animale în localitatea Sarchiojd au fost omorâți, în noaptea de duminică spre luni, de trei frați, ciobani și ei.

Conflictul s-a iscat din cauza cailor victimelor care au intrat pe pășunea autorilor crimei. Cei trei frați acuzați de omor au fost prinși și arestați preventiv pentru 30 de zile – transmite corespondentul Europa FM, Diana Frâncu.

Un bărbat în vârstă de 64 de ani şi fiul acestuia, în vârstă de 27 de ani, au fost găsiţi morţi, luni, la o stână din apropierea localităţii Starchiojd din judeţul Prahova, cei doi fiind omorâţi în bătaie.
Soţia bărbatului în vârstă de 64 de ani a sunat la 112 şi a anunţat că nu îşi poate contacta nici soţul şi nici fiul, iar poliţiştii care au deschis anchetă în acest caz i-au găsit pe cei doi morţi.

Crima a avut loc duminică, iar marţi procurorii au dus la audieri trei suspecţi. Este vorba despre trei ciobani cu vârste de 18 ani, 22 de ani şi 33 de ani, iar motivul crimei ar fi fost faptul că victimele şi-au lăsat caii liberi, iar animalele au intrat în stâna celor trei şi le-ar fi mâncat iarba.
Cei doi bărbaţi au fost bătuţi cu un par până au murit.

Marţi după-amiază, cei trei suspecţi se află la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, ei fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de omor calificat cu circumstanţă agravantă.