Confidenţialitate

Dogecoin crește cu 20%, pe măsură ce Dogecoin20 adună și mai multe fonduri

Dogecoin (DOGE) a reușit să-și respecte promisiunea de a depăși bariera de 0,20 USD, după mai multe săptămâni în care sentimentul de pe piață era unul negativ.

Această ascensiune a alimentat noi speculații în legătură cu viitorul celei mai mari monede meme din lume, sugerând că următorul prag, cel de 0,30 USD, ar putea fi atins dacă acest sentiment de pe piață se menține.

Pe măsură ce DOGE își continuă ascensiunea, un alt nume care atrage atenția în domeniul monedelor meme este Dogecoin20 (DOGE20), care a strâns recent peste 10 milioane de dolari în prevânzare.

Cumpără Dogecoin20

DOGE atinge 0,20 USD în drumul spre 0,30 USD

Dogecoin (DOGE) este cotat acum la 0,204 USD după ce a înregistrat o creștere de 17% în ultimele 48 de ore. Această ascensiune rapidă a dus Dogecoin dincolo de pragul psihologic de 0,20 USD.

Acest lucru reprezintă un moment semnificativ din punct de vedere tehnic pentru această monedă meme, care nu a mai atins aceste niveluri de preț de la 5 martie, când a atins un maxim de 0,206 USD înainte de a reveni.

Cu eliminarea nivelului de rezistență de 0,20 USD, analiștii își îndreaptă acum atenția către obiective și mai înalte pentru Dogecoin.

Odată cu schimbarea impulsului în favoarea DOGE, cererile pentru atingerea următorului prag psihologic de rezistență de 0,30 USD devin tot mai intense.

Deși încă există o distanță de 46%, energia speculativă actuală ar putea susține avansul lui Dogecoin, condiția fiind ca presiunea de cumpărare să persiste.

Creșterea rapidă a prețului Dogecoin a fost alimentată de un volum de tranzacționare ridicat pe bursele spot.

În ultimele 24 de ore, monede DOGE în valoare de peste 5,5 miliarde de dolari și-au tot schimbat proprietarii, înregistrând o creștere a tranzacționărilor de 77% față de ziua anterioară.

Zvonurile privind integrarea plăților pe platforma X alimentează creșterea Dogecoin

Există presupuneri că ascensiunea lui Dogecoin ar putea fi legată de zvonurile care circulă în jurul potențialei sale integrări în X (fostul Twitter).

Dezbaterile despre posibilitatea de a utiliza Dogecoin pentru plăți pe X au fost intense în ultimele luni. Acestea s-au accentuat și mai mult după ce un membru al echipei X a afirmat că „2024 va fi anul X Payments”.

Această declarație a stârnit și mai multă anticipație în comunitatea crypto, sugerând că DOGE ar putea să devină în cele din urmă o opțiune de plată pe această platformă socială de mare amploare.

Această idee se îmbină cu mișcările recente ale echipei X de a institui reglementări pentru a facilita plățile și serviciile de transfer de bani.

În ultimele săptămâni, X a obținut licențe în mai multe state din SUA – un indicator obișnuit pentru integrările majore ale platformei.

Având în vedere afinitatea declarată a lui Elon Musk pentru Dogecoin, ideea ca DOGE să fie introdus ca metodă de plată pentru utilizatorii X, fie pentru monetizarea conținutului, fie pentru donații, pare plauzibilă.

Chiar dacă zvonurile nu au fost confirmate, aceasta nu a împiedicat investitorii în monede meme să cumpere DOGE în speranța unui posibil parteneriat care ar putea propulsa moneda către noi înălțimi.

Dogecoin20 se pregătește pentru listarea pe Uniswap după succesul din prevânzare

În timp ce atenția se concentrează asupra raliului Dogecoin către 0,30 USD, Dogecoin20 atrage, de asemenea, interesul. Proiectul a atins recent ținta de 10 milioane USD în cadrul prevânzării, înainte de listarea foarte anticipată pe Uniswap.

Cu debutul său programat în „Ziua Doge”, investitorii pot achiziționa DOGE20 la reducere pe site-ul oficial al proiectului. Lansarea coincide cu evenimentul de înjumătățire a Bitcoin din 20 aprilie, creând premise pentru o creștere speculativă când DOGE20 va fi disponibil pe Uniswap DEX.

Echipa Dogecoin20 a obținut deja aprobări importante, precum un audit al contractelor inteligente de către Coinsult și analiza tokenomiei de către comunitatea investitorilor.

Pe rețelele sociale, Dogecoin20 câștigă popularitate, cu un număr semnificativ de urmăritori pe Twitter și Telegram. Cu optimismul aflat într-o creștere evidentă pe piața crypto, condițiile sunt favorabile pentru o listare de succes a Dogecoin20.

Cumpără Dogecoin20