Documentarul „Regele Mihai I –Nimic fără Dumnezeu”, prezentat la SFR2016

Festivalul Serile Filmului Românesc aduce în atenția publicului interviul–film documentar „Regele Mihai I – Nimic fără Dumnezeu”, realizat de Cristina Țopescu. Proiecția filmului va avea loc sâmbătă, 7 mai începând cu ora 19:30 în Sala Mare a Ateneului Tătărași.

„Este de datoria noastră de a arata adevarata față a istoriei și de a organiza astfel de acțiuni de conștientizare a importanței Casei Regale a României la independență, dezvoltarea și unitatea României! Traiască Regele și România Mare”, spune Andrei Apreotesei, director Ateneul Tătărași.

Evenimentul va fi prezentat de criticul de film Irina-Margareta Nistor. „Regele Mihai I – Nimic fără Dumnezeu” a fost distins cu premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune din România, în 2014.

Într-un an și într-o lună cu semnificații deosebite pentru Casa Regală a României și implicit pentru țara noastră, Ateneul Tătărași, instituție înființată în vremea monarhiei și aflată din 1924 până în 1947 sub patronaj regal, propune ieșenilor o vizionare de interviu – film documentar despre Majestatea Sa Regele Mihai I al României.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS