”Doar Dinamo București” – umilința Stelei din tribune, în presa internațională

Umilința steliștilor pusă la cale marți seara, în tribune, la meciul dintre Steaua și Manchester City, de către fanii dinamoviști a ajuns în presa internațională.

Cea mai mare farsă din istorie”, ”O adevărată insultă pentru suporterii Stelei” și ”Fanii Stelei au fost trolați” – sunt doar câteva dintre titluri.

Totul după ce suporterii ”câinilor” au reușit să afișeze în tribune mesajul ”Doar Dinamo București”, iar fanii steliști au contribuit la acest lucru fără să știe.

Fanii Stelei au fost victimele uneia dintre cele mai mari farse din istorie“, a titrat joe.co.uk.

Și Gazzetta dello Sport a scris despre “o adevărată insultă pentru suporterii Stelei, într-o seară şi mai amară după cele cinci goluri marcate de Manchester City: a fost cea mai grea înfrângere din istoria clubului român“, au tritat jurnaliștii italieni.

Iar The Guardian a scris: “…suporterii rivalilor de la Dinamo au sabotat coregrafia dinaintea meciului cu Manchester City”.

Un alt titlu aparține Fox Sports: “Fanii Stelei au fost ‘trolaţi’ perfect de rivalii de la Dinamo…. ei s-au asigurat că umilinţa începe dinaintea fluierului de start al meciului“.

Amintim, la începutul meciului de aseară, pierdut de Steaua cu 0 la 5,  suporterii stelişti au primit veste şi au format o coregrafie pusă la cale de fanii dinamovişti.

Pe toată tribuna a doua s-a format mesajul: “Doar Dinamo Bucureşti”.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS