”Doamnele Marii Uniri” – Cum arată Şcoala Politică de Vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD) – GALERIE FOTO

Şcoala Politică de Vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD) aduce la un loc, la Mamaia, atât miniștrii cât și alte femei cu funcții de răspundere din administrația locală, fiind prilejiul pentru a-și lăuda reciproc realizările și comparații cu predecesorii lor.

În sala din Pavilionul Expoziţional din Mamaia, unde are loc Şcoala Politică de Vară a OFSD, participanții sunt întâmpinați de personaje istorice, simboluri legate de Centenar, dar și de o proiecție cu textul ”Doamnele Marei Uniri”.

Vineri, preşedintele Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD), Rovana Plumb, a subliniat în discursul său că „de câte ori PSD a fost la guvernare, întotdeauna România s-a dezvoltat, a avut creştere economică, în România a crescut puterea de cumpărare şi au fost trataţi cu respect cei care au muncit o viaţă întreagă”.

Premierul Viorica Dăncilă a accentuat că România trece printr-o creștere economică semnificatică.
„Dacă în prima parte a anului ne-am axat pe creşterea nivelului de trai al cetăţenilor, în a doua parte (…) ne vom axa pe investiţii şi vom face tot ce este posibil să avem cât mai multe investiţii în România şi, în acelaşi timp, să creăm cadrul favorabil pentru ca să vină să investească aici cât mai mulţi investitori. (…) Am auzit multe lucruri false, dar am făcut o situaţie comparativă cu 2016, în care aveam Guvernul zero, cu 2017, în care s-au făcut eforturi şi în 2018 vedem că rezultatele sunt foarte bune, iar investitorii străini nu numai că au avut încredere să investească în România, dar avem mai multe investiţii decât în anii precedenţi”, a declarat Viorica Dăncilă.

La sosirea la Pavilionul Expoziţional din Mamaia, unde are loc Şcoala Politică de Vară a OFSD, Viorica Dăncilă a fost întâmpinată de mai mulţi protestatari, care au huiduit, au strigat „Ruşine, ruşine să vă fie!” şi i-au strigat premierului că este „o marionetă” a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, dar și ”analfabeta”.

Atmosfera de la această reuniune importantă a PSD a fost surprinsă în imagini de fotograful Octav Drăgan pentru europafm.ro:

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS