Confidenţialitate

Divanul Degustătorilor de Film și Artă Culinară, între 21 și 30 august, la Craiova și Port Cetate

Concerte, show-uri culinare, proiecţii de film și expoziții se numără printre evenimentele găzduite de a 6-a ediţie a Divanului Degustătorilor de Film și Artă Culinară, programat între 21 și 30 august la Craiova și Port Cetate.

Vineri, în centrul vechi recent renovat al oraşului, de la ora 20,00, în cadrul galei de deschidere, va concerta celebra formație de muzică clasică Trio Zamfirescu. Georgeta, Ionuț și Stan sunt unii dintre cel mai buni chitariști din România, fiind deținătorii premiului întâi la toate competițiile naționale de gen și repurtând răsunătoare succese pe plan european.

Marțea viitoare, de la miezul nopții, în Port Cultural Cetate, va concerta formația Impex, compusă din Horațiu Șerbănescu, Andrei Dinescu, Eugen Imecs, Thomas Hofer și Janin Pasniciuc. De-a lungul vremii ei au mai fondat Steaua De Mare, Zebre, Aneb și au cântat în diferite alte formații.

Pe 25 august, la prânz, chef Cezar Munteanu, deținător a mai multe premii în domeniul gastronomic, va susține un show culinar.

Cina de marți va fi pregătită de familia Tiberiade, căutătoare și păstrătoare a tradițiilor rome. De asemenea, din program nu vor lipsi show-urile culinare ale amfitrionului festivalului, Mircea Dinescu.

Pe 27 august, de la ora 20,00, va concerta formația Trei Parale, cunoscută mai ales pentru alăturarea muzicilor tradiționale românești cu muzica altor minorități ce trăiesc în România.

De la ora 23,30, va avea loc un concert al fanfarei Mambo Siria.

Pe timpul desfășurării festivalului camparea pe teritoriul portului Cetate este gratuită și se va face în limita locurilor disponibile.

divan degust