Confidenţialitate

Dispute pe aeroportul din Brașov încă din prima zi de funcționare. Planurile inițiale de zbor ale Dan Air, date peste cap de ROMATSA | AUDIO

Din prima zi de funcționare, pe aeroportul brașovean au apărut și disputele. Operatorul comercial Dan Air comasează majoritatea zborurilor sale cu cele de la București, transformându-le în zboruri cu escală la Brașov. Pentru această situație, compania aviatica acuză ROMATSA de lipsă de flexibilitate.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Compania Dan Air a dat azi startul zborurilor comerciale de pe Ghimbav, însă nu conform planurilor inițiale.

ROMATSA a anunțat că nu poate asigura servicii de trafic aerian pentru aeroportul Brașov decât între orele 07:00 si 19:00. Din cauza acestor restricții de operare, Dan Air comasează mai multe zboruri.

Până la sfârșitul lunii, zborurile companiei aeriene dintre București și Nuremberg, Stuttgart, Barcelona și Bruxelles vor fi cu escală la Brașov.

Cei care pleacă de la București vor avea o oprire de aproximativ 40 de minute pe aeroportul din Brașov, unde vor fi îmbarcați și pasagerii de aici. La fel se va proceda și la retur.

Între timp, se caută soluții pentru eliminarea escalelor și realizarea de zboruri independente de pe aeroportul proaspăt inaugurat.

Sursa foto: Facebook / Aeroportul Internațional Brașov

Citește și: Aeroportul de la Brașov a fost inaugurat oficial | AUDIO + FOTO