Disney On Ice sărbătorește aniversarea lui Mickey de 90 ani în România

Mickey Mouse sosește la București în luna noiembrie pentru a sărbători premiera spectacolului Disney On Ice – Reach For The Stars în România și a marca aniversarea a 90 de ani de la apariția sa.

Îndrăgitul personaj Disney urmează să ia parte la o petrecere specială Disney On Ice în cadrul șirului de activități ce se desfășoară peste tot în lume cu ocazia aniversării.

Un fan norocos va avea oportunitatea să participe la această petrecere și să cunoască un invitat special din spectacol.

Fanii îi pot ura “La mulți ani” lui Mickey Mouse și pot intra astfel în competiție. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de Facebook Disney On Ice România.

Mickey Mouse aduce împreună generațiile și le amintește oamenilor de toate vârstele de beneficiile râsului, ale optimismului și speranței. Cu farmecul lui universal și abilitatea de a se conecta emoțional cu oameni de pretutindeni, nici un alt personaj nu ocupă un loc similar în inima și mintea fanilor.

Disney On Ice – Reach For The Stars ajunge pentru prima dată în România la Romexpo – Pavilionul Central, între 6 și 10 Februarie 2019 și este organizat de Amphitrion.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS