Directorul Enel a murit dupa ce s-a aruncat de pe clădirea institutiei

Gest socant al directorul general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia. Matteo Cassani a murit astazi la pranz după ce s-a aruncat de pe clădirea companiei, de pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală.

O ambulanţă care trecea prin zonă şi mergea la un alt caz a fost solicitată să oprească, însă echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe directorul Enel. Matteo Cassani a decedat la impactul cu solul. Avea 42 de ani. Poliţiştii şi criminalişti fac cercetari la faţa locului şi vor audia mai multe persoane. Zona din faţa clădirii Enel a fost izolată, pentru cA anchetatorii să poată ridica probe. Trupul neînsufleţit al lui Matteo Cassani a fost dus la IML pentru efectuarea necropsiei.

Compania Enel România sustine – intr-un comunicat – că nu cunoaştele circumstanţele ‘accidentului’ în care şi-a pierdut viaţa directorul Enel Matteo Cassani, despre care spune că era un excelent profesionist, un om respectat de toţi colegii şi apreciat de clienţi şi de întreaga comunitate de business. Matteo Cassani lucra de 10 ani în România, timp in care a ocupat diverse poziţii de conducere în cadrul ENEL.