Dinamo și Rapid se vor întîlni într-un meci caritabil de fotbal

Partida se joacă pentru o cauză nobilă, pe stadionul din șos. Ștefan cel Mare. Demonstrativul dintre Dinamo și Rapid are ca scop strîngerea de fonduri pentru Gabriel Bălăcean, un adolescent de 14 ani care suferă de o boală rară: sindromul Klippel-Trenaunay.

Mircea și Răzvan Lucescu sunt invitații speciali ai evenimentului caritabil. Ei vor antrena cele două echipe iar în teren se vor afla Răducioiu, Lupu, Andone, Raț, Marica sau Marius Niculae.

Meciul este programat vineri 7 iunie, la ora 18.30, iar intrarea pe stadionul din șos. Ștefan cel Mare este liberă, accesul urmînd să se facă începînd cu ora 17.00. Spectatorii sunt încurajați să lase donații, atît cît pot și doresc, în urnele care vor fi amplasate lîngă scaune, dar și prin sms.

Toate fondurile strînse cu ocazia acestei partide vor fi donate în conturile lui Gabriel Bălăcean, care are nevoie de 200.000 de euro pentru mai multe intervenții chirurgicale în următorii cinci ani.

Dacă doriţi să-l ajutaţi pe Gabi, puteţi depune bani în contul deschis pe numele Oana Bălăcean (mama). IBAN: RO43BRDE 426 SV600 2168 4260
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS