Confidenţialitate

Din spital, Trump anunță că se simte bine | VIDEO

Preşedintele SUA a publicat un mesaj video de 4 minute, sâmbătă seară, în care spune că se “simte bine”, şi următoarele zile vor reprezenta “adevăratul test” după ce a fost internat în spital cu COVID-19.

“Am venit aici, nu mă simţeam aşa de bine, acum mă simt mai bine. Lucrăm din greu pentru a mă recupera”, a spus Donald Trump din spatele biroului, îmbrăcat în costum, la spitalul “Walter Reed” din Bethesda.

Palid la față, liderul de la Casa Albă a spus: “Mă voi întoarce, cred că mă voi întoarce curând, şi sunt nerăbdător să termin campania aşa cum am început-o”.

Mesajul video a apărut după informaţiile contradictorii referitoare la starea sa de sănătate.

Pe Twitter, Donald Trump a cerut Congresului să adopte noul program de stimulare a economiei afectată de pandemie.

La scurt timp după publicarea videoclipului, doctorul Sean P. Conley a spus că Donald Trump nu mai are febră şi face progrese substanţiale, dar încă “nu a scăpat”, iar echipa sa rămâne precaută.

“Semnele vitale ale preşedintelui din ultimele 24 de ore au fost foarte îngrijorătoare, iar următoarele 48 de ore vor fi critice în ceea ce priveşte îngrijirea sa. Nu suntem încă pe un drum clar către o recuperare completă”, a transmis şeful de personal al Casei Albe, Mark Meadows.

Medicul Casei Albe, Sean P. Conley, le-a declarat jurnaliştilor, sâmbătă, că președintele nu a avut probleme de respiraţie şi nu a avut nevoie de oxigen.