Confidenţialitate

Diego Costa va juca în fotbalul chinez

Încă o vedetă a fotbalului european va juca din vară în China. Atacantul lui Chelsea LondraDiego Costa a ajuns la un acord cu Tianjin Quanjian și din luna iulie va pleca la echipa antrenată de Fabio Cannavaro, anunță postul de radio “Cadena SER” și cotidianul “AS”.

Brazilianul cu pașaport spaniol îi va costa pe asiatici 90 de milioane de euro, iar el va primi un salariu uriaș: 30 de milioane pe sezon. Înțelegerea urmează să se semneze până la finalul acestei luni, susțin jurnaliștii iberici, care i-au surprins săptămâna trecută pe Diego Costa și impresarul său într-un restaurant din Londra, împreună cu 4 oficiali ai clubului chinez.

La Tianjin Quanjian mai evoluează fostul star al lui AC Milan – Alexandre Pato sau belgianul Axel Witsel, adus de la formația lui Mircea Lucescu, Zenit Sankt Petersburg. Aceiași echipă a vrut să îi transfere în iarnă și pe Karim Benzema de la Real Madrid sau Edinson Cavani de la Paris Saint-Germain, care au refuzat însă ofertele.

Diego Costa are 28 de ani, a fost cumpărat în 2014 de la Atletico Madrid – cu 38 de milioane de euro și a marcat la Chelsea 56 de goluri în 116 meciuri în toate competițiile.