Diadema prinţesei Diana, purtată pentru prima dată de Ducesa de Cambridge – VIDEO

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a fost fotografiată purtând diadema preferată a Prinţesei Diana în timp ce se deplasa cu maşina spre Recepţia Diplomatică de la Palatul Buckingham, cel mai mare eveniment anual la care participă familia regală.

Potrivit Daily Mail, pentru recepţia din acest an, la care au participat 1.500 de invitaţi, Ducesa de Cambridge a ales să poarte în premieră  diadema pe care Prinţesa Diana o îndrăgea cel mai mult şi pe care o primise ca dar de nuntă, în 1981, din partea Reginei Elisabeta a II-a.

Această diademă cu perle şi diamante a fost confecţionată la cererea Reginei Maria, în jurul anului 1913. Este o copie a unei tiare pe care o avea bunica sa, Prinţesa Augusta de Hesse, care s-a căsătorit cu primul Duce de Cambridge.

Ulterior, bijuteria i-a fost lăsată, prin testament, reginei, care de altfel a purtat această bijuterie în mod frecvent.

Dintre bijuteriile familiei regale, Kate Middleton a purtat până acum doar trei diademe, incluzând şi tiara purtată la nunta sa.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS