Confidenţialitate

DHL Express Romania anunță că a livrat echipamente medicale esențiale în combaterea COVID -19 pentru 20 de spitale

Într-un comunicat transmis Europa FM, DHL Express Romania anunță că a livrat echipamente medicale esențiale în combaterea COVID -19 pentru 20 de spitale din țară.

DHL Express România a răspuns imediat apelului primit de la INACO – Inițiativa pentru Competitivitate, care căuta un partener logistic în Campania “INACO vă multumește”, adresată personalului medical din linia ȋntâi, aflat ȋn lupta cu pandemia de coronavirus.

“DHL livrează în peste 220 de țări și teritorii, și încă de la debutul pandemiei COVID – 19 serviciul nostru a continuat să rămână operațional, chiar și în zonele grav afectate, pentru că tocmai acestea aveau nevoie de sprijin de la celelalte state. Am prioritizat livrările de echipamente pentru spitale și toți angajații noștri au făcut eforturi suplimentare, înțelegând mai mult ca oricînd importanța oferirii unui serviciu sigur și rapid.

Ne bucurăm că am putut ajuta și de această dată și îi felicităm pe partenerii noștri de la INACO pentu această frumoasă inițiativă!” a declarat Oana Mandicescu, Director Comercial DHL Express Romania.

“Fiecare costum de protecție ȋnseamnă, poate, o viață salvată, a doctorului sau a pacientului. Iar lupta aceasta pe care medicii noștri o duc deja de mai bine de două luni, despre asta este – despre viață. De când a ȋnceput pandemia, activitatea INACO s-a mutat rapid către dotarea corespunzătoare a spitalelor și ajutorul pe care noi îl putem oferi personalului medical.

Ne-am dat seama că acolo este cea mai mare nevoie de noi și, ȋmpreună cu o comunitate uimitoare de voluntari, parteneri și donatori am reușit să facem o diferență ȋn bine”, a spus Andreea Paul, fondatoarea INACO.

„Vă mulțumim pentru gestul de solidaritate și generozitate, al dumneavoastră și al sponsorului, care a ȋnțeles că ajutându-ne pe noi, se ajută pe sine!”, „Mulțumim, mulțumim oameni dragi și frumoși! Aveți toată recunoștința noastră!”, „Mulțumim mult, cuvintele noastre sunt mici față de gesturile mari și ȋnțelegerea voastră față de noi”, „Mulțumim din suflet pentru mâna ȋntinsă, un ajutor important pentru noi care suntem foarte expuși! Să vă dea Dumnezeu multă sănătate și putere de muncă, o echipă de campioni!” – sunt doar câteva dintre mesajele medicilor care au primit echipamentele, pentru Castrol, INACO și DHL.


Lista spitalelor beneficiare:

SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ ARAD
SPITALUL MUNICIPAL DE URGENȚĂ ELENA BELDIMAN BÂRLAD
SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ MAVROMATI BOTOȘANI
SPITALUL CLINIC DE PNEUMOFTIZIOLOGIE BRAȘOV
SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ BRAȘOV
SPITALUL MUNICIPAL DE URGENȚĂ CARANSEBEȘ
SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE CĂLĂRAȘI
SPITALUL MUNICIPAL CÂMPINA
SPITALUL CLINIC DE PNEUMOFTIZIOLOGIE CONSTANȚA
SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN CONSTANȚA – Palazu Mare
SPITALUL CLINIC C.F. CRAIOVA
SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DEVA
SPITALUL MUNICIPAL “ANGHEL SALIGNY” FETEȘTI
SPITALUL MUNICIPAL CAREI
SPITAL ORĂȘENESC NEGREȘTI OAS
SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE SATU MARE
SANATORIUL DE NEVROZE PREDEAL
SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ PIATRA NEAMȚ
SPITALUL MUNICIPAL CARITAS ROȘIORI DE VEDE
SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ ZALĂU