Confidenţialitate

Dezbatere de Ziua Internațională a Drepturilor Copilului: Bunăstarea copilului din mediul rural – VIDEO LIVE

De la această oră, Cătălin Striblea vă invită online la o dezbatere de Ziua Internațională a Drepturilor Copilului: Bunăstarea copilului din mediul rural.

World Vision România și Europa FM vă invită să luați parte la o dezbatere care va avea ca punct de plecare raportul “Bunăstarea Copilului din Mediul Rural” 2020, realizat de Fundaţia World Vision România.

Acesta este al cincilea raport de bunăstare realizat de World Vision în România şi este cel mai complex studiu care analizează mediul rural din pandemie, acoperind perioada de restricții și post-restricții dictate de pandemie.

Dezbaterea marcheaza Ziua Internațională a Drepturilor Copilului, o zi extrem de importantă la nivel mondial, care aniversează adoptarea Convenției cu privire la Drepturile Copilului și Declarației drepturilor copilului de către Adunarea Generală a ONU la 20 noiembrie 1959.

Principalele date din raport pot fi consultate la adresa https://www.europafm.ro/studiu-bunastarea-copiilor-din-mediul-rural-analizata-de-world-vision-romania