Confidenţialitate

“Detalii naive, total lipsite de profunzime din viaţa şi moartea unor spectatori” – în premieră la Teatrul Maghiar de Stat din Timișoara

Radu Afrim montează în premieră la Teatrul ”Csiky Gergely” din Timișoara. “Detalii naive, total lipsite de profunzime din viaţa şi moartea unor spectatori” este un spectacol gândit, scris și pus în scenă de regizorul cunoscut pentru abordările îndrăznețe sau controversate. Amănunte – marți, 9 februarie, la ora 16.50, în rubrica ”Sus cortina!”, la Europa FM.

Show-ul gândit și pus în scenă de Radu Afrim va prezenta obiceiuri reale, exagerate dar și imaginate din lumea teatrului. Un spectacol despre toate personajele care intră într-o sală de spectacol, de la actori până la spectatori.

O să vedem ”detalii naive total lipsite de profunzime din viaţa şi uneori din moartea spectatorilor” – se arată în prezentarea acestei noi producții.

„Dragă spectatorule! Imaginează-ţi că eşti un martor tăcut în fundalul scenei. Eşti singurul martor. Nu ştii cum ai ajuns acolo, dar se pare că ţi-ai dorit măcar o dată în viaţa ta să vezi lumea scenei din spate. Un mic voyeur amator care începând de mâine o să-şi reia locul acolo, pe scaunul spectatorilor pe care n-o să-i mai vezi niciodată la fel ca astăzi. Astăzi pe ei o să-i vezi din faţă. O să vezi detalii naive total lipsite de profunzime din viaţa şi uneori din moartea spectatorilor din faţa taTeatrul Maghiar -Timișoara

Afis.Spectatori

 

Premiera “Detalii naive, total lipsite de profunzime din viaţa şi moartea unor spectatori” are loc vineri, 12 februarie, de la ora ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Maghiar din Timișoara. Dar,  biletele sunt deja epuizate atât pentru seara de vineri, cât și pentru reprezentația de duminică, 14 februarie. Următorul spectacol: marți, 23 februarie.

Opera îndrăzneaţă şi, uneori, controversată, a regizorului Radu Afrim se joacă în multe teatre din țară și din Europa. Sunt celebre colaborările sale cu Teatrul Maghiar din Târgu-Mureș, unde a pus în scenă ”Tihna” și ”Castingul dracului”. Cât despre stagiunea ce urmează, Radu Afrim pregătește un program de dramatizăre a literaturii românești de secol XX, în special nuvele.

Spectatori2 Spectatori

Spec

Spectatori1