Confidenţialitate

Deșteptarea: Urmărire ca în filme în Alexandria. Poliția a încercat să prindă un șofer care fugea cu un buldoexcavator | VIDEO

În Teleorman, poliția a făcut o urmărire ca-n filme, încercând să prindă un șofer care fugea cu un buldoexcavator pe centura orașului Alexandria.

Polițiștii au tras și cu pistolul spre cauciucurile vehicului, “aceştia au folosit armamentul din dotare, către anvelopele vehiculului, fără ca şoferul să oprească”.

“Poliţiştii din Alexandria au fost sesizaţi duminică seară, de către un bărbat din localitate, cu privire la faptul că o persoană care conduce haotic un buldoexcavator i-a distrus culturile de mazăre.”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde “au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul vehiculului nu s-a conformat. ”“Conducătorul buldoexcavatorului ar fi încercat, în repetate rânduri, să lovească autospecialele şi pe poliţişti.”

În cele din urmă, șoferul a intrat cu buldoexcavatorul pe un teren accidentat care nu a mai permis urmărirea.

Vehiculul a fost găsit abandonat pe câmp. Mai târziu, șoferul s-a predat la poliție.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.

Foto: unsplash