Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Un șofer din Bihor a încălcat Codul Rutier de patru ori în două minute. A rămas fără permis pentru 7 luni

Un tânăr de 26 de ani din orașul Ştei, județul Bihor, s-a ales cu o amendă- record de 3.770 de lei şi cu permisul de conducere suspendat pentru 7 luni, după ce radarul mobil l-a surprins încălcând Codul Rutier de patru ori în  doar două minute. 

Incidentul rutier s-a produs duminică, 28 februarie, pe DN 76

Astfel, șoferul a făcut două depăşiri neregulamentare, a gonit cu 133 km/h în localitate şi cu 151 km/ h în afara localităţii, scrie Bihoreanul

Între localităţile Sudrigiu şi Beiuș, tânărul a fost surprins la ora 9.08, în timp ce a depăşit neregulamentar, la 9.09, a făcut aceeaşi manevră la intersecţia DN 76 cu localitatea Drăgăneşti, având o viteză de 133 km/ h, în zona de limitare de 70 km/ h. 

„Apoi, la 9.10, în zona intersecției DN 76 cu localitatea Grădinari, în afara localității, același tânăr a fost înregistrat de radar în timp ce conducea un autoturism cu 151 km/ h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 100 de km/h”, scrie în comunicatul Poliției Bihor. 

Pentru cele patru abateri comise în trafic – respectiv depășire neregulamentară, depășire neregulamentară în timp ce depășea limitele legale de viteză și depășirea limitelor legale de viteză, tânărul a fost sancţionat contravențional cu amenzi în valoare totală de 3.770 de lei şi suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă totală de 210 zile.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.