Confidenţialitate

Deșteptarea: Un șofer a încercat să convingă polițiștii că nu el a condus, deși era singur în mașină | VIDEO

În Județul Buzău, un echipaj de poliție a tras pe dreapta o mașină.

„La vederea echipajului de poliție, conducătorul auto a tras de volan brusc dreapta și a oprit autovehiculul în afara părții carosabile, apoi s-a mutat pe locul din dreapta, încercând, prin aceasta, să arate că nu el a condus, deși se afla singur în autovehicul”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul de 46 de ani, conducător al autovehiculului, figurează cu permisul de conducere reținut și este condamnat definitiv pentru săvârșirea unei alte infracțiunii la regimul rutier”, a mai arătat Daniel Zontea.

S-a mai întâmplat ca șoferul să se mute pe alt scaun, în spate sau să facă schimb cu pasagerul, dar, aparent, e pentru prima dată când unul a încercat să convingă polițiștii că nu el a condus, chiar dacă în mașină nu mai era nimeni.

Matinalii Vlad, George și Luca au discutat despre acest subiect în Deșteptarea.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTune.

Foto: Inquam Photos/Cosmin Enache