Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Un primar din Gorj le-a dat copiilor din comună tricouri cu câteva numere mai mari. A recunoscut că le cumpărase pentru adulți

Cadou neinspirat pentru cei 264 de elevi din școlile din comuna gorjeană Bolboși. Aceștia au primit câte un tricou inscripționat cu ”Promoția 2021”, din partea primarului Viorel Rotaru, însă tricourile erau destinate adulților.  

Viorel Rotaru a cumpărat tricourile din banii lui și, inițial, a spus că tricourile au fost inscripționate și folosite în loc de robe pentru absolvenți, scrie Gorj Online.

 ”Am vrut să fac o bucurie, din banii mei, să le dau un tricou. Am vrut să le fac o surpriză, așa, cu ”Promoția 2021”, să se bucure de chestia asta, să aibă în vacanță un tricou din partea mea”, a spus primarul.

De fapt, tricourile erau comandate pentru adulți, dar evenimentul pe care dorea să îl organizeze primarul nu a mai avut loc. Drept urmare, tricourile au fost inscripționate și oferite copiilor ca robe pentru absolvenți.

”Nu erau luate pentru ei, voiam să fac o chestie pentru oamenii mai mari, să promovez altceva și am luat, pe urmă am dat la copii. Am luat din banii mei niște tricouri. Am vrut să fac o chestie frumoasă cu tricouri și după aia m-am gândit că ar fi cel mai frumos să le dau la copii. Dumneavoastră dacă vă dau o geacă acuma și vă vine lungă, n-o primiți? Calu’ de dar nu se caută la dinți! Alea au fost, am luat o mărime de tricouri…Da, da, nu erau destinate copiilor”, a declarat Rotaru.

Au fost discuții și între părinți pe tema mărimii tricourilor primite de copii, iar explicația primarului Rotaru a fost aceea că s-a făcut o greșeală când acestea au fost achiziționate, în sensul că i-au venit mărimi mai mari.

Sursa foto: Facebook/Primăria Comunei Bolboși

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.  

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.