Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Un polițist local din Bârlad și-a vândut uniforma veche pe internet. Au cumpărat-o jurnaliștii, iar acum e anchetat de șefi

Un agent de la Poliția Locală Bârlad și-a scos la vânzare uniforma veche, scrie cotidianul local vremeanoua.ro.

Jurnaliștii au cumpărat uniforma cu 300 de lei și au mers cu ea la șeful agentului.

Anunțul a fost pus în județul Iași unde a fost găsit de jurnaliști. Aceștia au luat legătura cu liderul de sindicat, care, la rândul său, l-ar fi avertizat pe agent.

Astfel, anunțul a dispărut de pe OLX Iași, dar a fost pus ulterior în județul Mureș.

„Pantaloni, ghete căciulă iarna, caschetă, geci iarna – primăvară etc ! Predare personală în municipiul Tg Mureș sau livrare curier ! Atenție: uniforma se vinde doar persoanelor autorizate!” – așa suna anunțul de pe platforma de anunțuri.

În regulamentul de funcționare al Poliției Locale Române scrie că „după expirarea duratei de uzură sau după încetarea raporturilor de muncă, articolele de uniformă nu pot fi înstrăinate.”

„Vor fi efectuate verificări cu privire la situația semnalată, având în vedere prevederile HG 1332/2010, urmând a fi luate măsurile legale în funcție de rezultatul acestora”, a spus Vasile Chelaru, directorul Poliției Locale Bârlad.

Sursa foto: Vremea Nouă

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.