DEȘTEPTAREA: Un motociclist rănit din cauza unui câine intrat pe autostradă, despăgubit de CNAIR

Un motociclist rănit din cauza unui câine intrat pe autostradă a obținut despăgubiri în instanță.

Ar trebui să primească puțin peste 9.000 de lei. 7000 pentru motocicletă, circa 2.000 pentru echipamentul de protecție și 150 de lei pentru vizita la medic.

Accidentul s-a întâmplat acum trei ani pe pe autostrada Sibiu – Orăştie. Bărbatul mergea cu motocicleta și, la un moment dat, s-a trezit cu un câine în față. Animalul a apărut dintre parapeții de separare a sensurilor de mers.

L-a lovit cu roata din față, s-a dezechilibrat și a căzut pe șosea. Motociclistul a ajuns la spital, iar motocicleta a fost distrusă, scrie Adevărul.

Omul a dat compania de drumuri în judecată pentru că nu a avut grijă să nu intre animale pe autostradă. Mai exact, pe o bucată de drum din zona accidentului nu exista un gard de protecție, sau unde exista, era rupt.

Victoria nu e finală. Motociclistul a câștigat la atât Judecătoria Sebeş, cât şi Tribunalul Alba, dar sentința mai poate fi atacată și la Curtea de Apel.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.