Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Un japonez şi-a făcut 35 de iubite şi le-a minţit că este născut în zile diferite pentru a primi mai multe cadouri

Un bărbat din Japonia a fost arestat pentru înşelăciune după ce s-a aflat că avea 35 de iubite pe care le-a mințit că este născut în zile diferite. El a făcut acest lucri pentru a primi cât mai multe cadouri, scrie Daily Mail

Data lui reală de naștere este 13 noiembrie. Una dintre iubitele sale, în vârstă de 47 de ani, ştia că ziua lui este pe 22 februarie, în timp ce o altă victimă, de 40 de ani, credea că este născut în iulie. În schimb, o a treia femeie, de 35 de ani, se pregătea pentru ziua lui de naştere din aprilie.

În acest moment, numărul total al victimelor se ridică la 35, însă există posibilitatea ca şi alte femei să fi fost păcălite de bărbat.

Japonezul a primit de la iubitele sale diferite cadouri, printre care haine şi bani. În unele cazuri, bărbatul a avansat chiar ideea căsătoriei.

Până la urmă, mai multe femei și-au dat seama că sunt păcălite și l-au reclamat pe bărbat la poliție.  

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.