Confidenţialitate

DEȘTEPTAREA: Un chinez a plecat de acasă acum 16 ani de rușine că nu a terminat facultatea

Un chinez s-a întors la familia sa la 16 ani după ce a dispărut fiindcă n-a terminat facultatea și i-a fost rușine să se întoarcă acasă.  

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, identificat doar prin numele său de familie, Wang, și-a reîntâlnit familia pe 16 noiembrie în orașul Xi’an din China, scrie Insider.

Într-o înregistrare video postată pe Weibo, versiunea de Twitter a Chinei, Wang poate fi văzut plângând și căzând în genunchi, cerându-și scuze mamei sale pe care nu a mai văzut-o din 2005.

Wang era un student eminent. Însă acesta a rupt orice legătură cu familia sa, care locuia la 10 ore distanță în provincia Shandong, după ce s-a simțit rușinat că a devenit dependent de jocuri video și a picat examenele.

Bărbatul a trăit timp de 16 ani fără niciun contact cu familia lui, lucrând ca muncitor cu ziua și în alte slujbe fără calificare care nu necesitau să se înregistreze la autoritățile locale.

Însă el a fost reunit cu familia sa după ce s-a prezentat la autoritățile din Xi’an pentru a-și reînnoi actul de identitate.

Oficialii au descoperit că era pe lista persoanelor date dispărute și au contactat familia sa.

Sursa foto: Insider.com

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea. 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Puteți reasculta Deșteptarea din secțiunea podcast Europa FM, cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android și IOS Europa FM sau direct în Spotify și iTunes.